keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Tarjoukset saatu

No niin, nyt on tarjoukset saatu. Ihan mukavasti tuli tarjouksia ja tavaroiden toimittajakin selviää heti, kun sivistystoimenjohtaja tekee päätöksen. Näillä näkymin saamme ensimmäiset laitteet joskus maaliskuun alkupuolella. Kaikki tarjosivat Applen tabletteja, joten meille tulee nyt Applen iPadejä ja iPad minejä vähintään 106kpl. Lisäksi saamme pari MacBook Prota ja Sonyn kosketusnäyttö-kannettavaa erityisopettajille. Näistä jokainen alakoulu saa osansa ja kolmelle koululle menee 16 tabletin mobiililuokka. Myös eskareille menee ainakin kymmenen tablettia.

Vähintään joka toinen alakoulun opettaja saa käyttöönsä iPad4:en, höystettynä AppleTv:llä ja Stylus-kynällä (ja dataprojektorilla). Jos rahat riittävät, niin pyrimme saamaan näitä halukkuuden mukaan myös lisää.


Nyt pitäisi seuraavaksi työstää lisää ohjeita verkkoon ja pohtia ohjelmien hankintaa. Yksi mielenkiintoinen tähän vaikuttava asia on Applen Volume purchace program for Education, koskahan se tulee Suomeen? Helpottaisi ohjelmien hankintaa kai huomattavasti?

3 kommenttia:

  1. Nyt kun laitteiden tuleminen lähestyy niin mieleen nousi kysymys: Kuinka Apple-tv liitetään luokassa olemassa oleviin laitteisiin? Eli lähinnä kuinka dataprojektorille saadaan kuvasignaali?

    VastaaPoista
  2. Jo tykissä on hooreeämii, niin sillä. Jos ei oo, niin sitte ostetaan hooreeämii - vga - muunnin...

    VastaaPoista
  3. Tai jos on dokumenttikamera jossa on hooreeämii, niin siihen sitte.

    VastaaPoista